Protestantse Gemeente Twello

Protestantse Gemeente Twello is een Religieuze organisatie gelegen aan Dorpsstraat 10 in Twello.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Twello in Twello

In de Dorpskerk kun je terecht voor rust, zingeving, religie en levensvragen. Je kunt altijd binnenlopen, bijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan activiteiten. Er worden elke zondag om 10.00 uur kerkdiensten gehouden in de Dorpskerk en elke donderdagavond is er een dienst in het Grotenhuis. De kerk is een uitnodigend huis waar de deur altijd open staat en het stiltecentrum is vrijwel dagelijks geopend. Er worden ook online kerkdiensten aangeboden en muziek is een belangrijk onderdeel van de kerkdiensten. De Dorpskerk is gevestigd aan de Dorpsstraat 107391 DD in Twello.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Protestantse Gemeente Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Twello

Bezoekers bekeken ook