Pruis Interieurbouw

Pruis Interieurbouw is een Meubelwinkel gelegen aan Zwarte Kolkstraat 94A in Wilp.

Meer informatie over Pruis Interieurbouw in Wilp

Pruis Interieurbouw is een interieurbouwer die meubels op maat ontwerpt en vervaardigt voor zowel bedrijven als particulieren. Ze hebben jarenlange ervaring en een liefde voor het vak. Ze maken meubels op maat, zoals wandbetimmering, keukens, kasten, badkamermeubilair, ontvangstbalies en decoratieve scheidingswanden. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van unieke interieurs die niet passen bij standaard meubels. Pruis Interieurbouw hecht veel waarde aan materialenkennis, vakmanschap en precisie, wat resulteert in kwalitatieve eindresultaten. Op de website kunt u meer te weten komen over Pruis Interieurbouw en hun werk en kunt u een afspraak maken via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Pruis Interieurbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pruis Interieurbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pruis Interieurbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pruis Interieurbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Pruis Interieurbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pruis Interieurbouw

Bezoekers bekeken ook