Recreatiecentrum De Scherpenhof

Recreatiecentrum De Scherpenhof is een Vakantiepark gelegen aan Bandijk 60 in Terwolde.

Meer informatie over Recreatiecentrum De Scherpenhof in Terwolde

Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof is gelegen in de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Apeldoorn, aan de IJssel. Het park biedt diverse accommodaties, zoals kampeerplaatsen, glamping accommodaties en vakantiehuisjes. Met faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, een recreatieplas met strand, een kidsclub en diverse horecagelegenheden is er genoeg te doen voor het hele gezin. De prachtige omgeving en de vele faciliteiten maken van een vakantie bij De Scherpenhof een succes. Het park is gelegen aan het water en centraal gelegen, waardoor het de perfecte vakantiebestemming is. Recreatiepark De Scherpenhof ontvangt gemiddeld een 8,2 van haar gasten.

Wil je weten wat Recreatiecentrum De Scherpenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiecentrum De Scherpenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiecentrum De Scherpenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiecentrum De Scherpenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Recreatiecentrum De Scherpenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiecentrum De Scherpenhof

Bezoekers bekeken ook