Restaurant Pijnappel en zalencentrum

Restaurant Pijnappel en zalencentrum is een Partycentrum gelegen aan Hoofdweg 55 in Klarenbeek.

Meer informatie over Restaurant Pijnappel en zalencentrum in Klarenbeek

Pijnappel is een restaurant dat wordt gerund door Gé, Lucienne en Gido Pijnappel. Samen met hun medewerkers zorgen ze ervoor dat gasten kunnen genieten van diverse culinaire activiteiten, zoals diners, broodmaaltijden, buffetten en feesten. Het restaurant heeft verschillende sfeervolle ruimtes en is gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Een bijeenkomst bij Pijnappel is altijd geslaagd dankzij de gezellige sfeer en de goede ligging. Daarnaast is er een ruime parkeerplaats beschikbaar. Het restaurant is dagelijks geopend voor groepsbijeenkomsten, maar af en toe kunnen ook kleine gezelschappen genieten van een speciaal 3-gangen keuzediner. Het lunchcafé is ook geopend van woensdag tot en met zondag voor koffie, gebak, drankjes en een kleine lunch. De keuken is geopend vanaf 11.00 uur. Voor meer informatie kan er gebeld of gemaild worden naar Pijnappel.

Wil je weten wat Restaurant Pijnappel en zalencentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Pijnappel en zalencentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Pijnappel en zalencentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Pijnappel en zalencentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Restaurant Pijnappel en zalencentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Pijnappel en zalencentrum

Bezoekers bekeken ook