Schildersbedrijf Rijkenberg

Schildersbedrijf Rijkenberg is een Schilder gelegen aan Rijksstraatweg 78 in Twello.

Meer informatie over Schildersbedrijf Rijkenberg in Twello

Schildersbedrijf Bob Rijkenberg is een bedrijf dat sinds 1 mei 2004 actief is in het verzorgen van schilderwerk, zowel binnen als buiten. Ze werken met hoogwaardige producten om het beste resultaat te behalen. Daarnaast bieden ze ook behangwerk aan. Als er andere werkzaamheden zoals glaszetten, timmerwerk of reparaties aan dakgoten nodig zijn, werken ze samen met gespecialiseerde bedrijven of met de eigen connecties van de klant. Ze komen graag bij de klant langs om de wensen door te nemen en een offerte op te stellen. De prijsopgaves, transacties en leveringen worden volgens de leverings- en betalingsvoorwaarden van het bedrijf gedaan, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Apeldoorn. Het bedrijf heeft ook een IBAN-nummer, K.v.K. nummer en BTW-nummer.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Rijkenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Rijkenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Rijkenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Rijkenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Schildersbedrijf Rijkenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Rijkenberg

Bezoekers bekeken ook