Serge Smulders Fotografie

Serge Smulders Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Hoofdweg 71 in Klarenbeek.

Meer informatie over Serge Smulders Fotografie in Klarenbeek

Bruidsfotograaf Serge Smulders is een exclusieve, warme en waanzinnig creatieve trouwfotograaf uit Apeldoorn, Gelderland. Samen met zijn team levert hij de meest waanzinnige foto's, waarbij ze alles uit de kast halen. Ze maken gebruik van de beste technieken, flitsers, kleuren en zelfs drones. Serge en zijn team gaan altijd een stapje verder om de verwachtingen van het bruidspaar te overtreffen. Het verhaal van Hamid en Inge is een bijzonder moment dat Serge heeft vastgelegd als bruidsfotograaf in Gelderland. Ook heeft hij de bruiloft van Richard en Marleen in Arnhem op een creatieve en unieke manier vastgelegd. Serge is een ervaren trouwfotograaf die op een ontspannen en gezellige manier werkt. Hij helpt het bruidspaar om authentiek op de foto te komen en zorgt ervoor dat het huwelijk een feest blijft. Met zijn trouwfoto's heeft Serge verschillende internationale awards gewonnen. Hij vindt het belangrijk dat de kleuren in de foto's natuurlijk en levendig zijn en dat de bruidsparen zich voelen als familie. Serge is ook beschikbaar als trouwfotograaf voor bruiloften in het buitenland, zoals in Italië, Spanje en Amerika. De tarieven voor bruiloften in het buitenland zijn vergelijkbaar met die in Nederland, maar er worden extra kosten in rekening gebracht voor het reizen en verblijven op de trouwlocatie. Als bruidspaar kun je contact opnemen met Serge om te kijken of hij nog beschikbaar is voor jullie bruiloft.

Wil je weten wat Serge Smulders Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Serge Smulders Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Serge Smulders Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serge Smulders Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Serge Smulders Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Serge Smulders Fotografie

Bezoekers bekeken ook