Sher Kappers in Twello

Sher Kappers in Twello is een Kapper gelegen aan Van Ghentstraat 17 in Twello.

Meer informatie over Sher Kappers in Twello in Twello

Bij Sher Kappers, geleid door eigenaar Shervan Sedo, staat persoonlijke aandacht en op maat gemaakt advies voorop. Shervan en zijn team streven dagelijks naar het beste resultaat en geven gratis advies over je haar. Ze werken met de haarproducten van GOLD, een Scandinavisch merk dat alleen pure en groene ingrediënten gebruikt en geen schadelijke stoffen bevat. Als je niet tevreden bent met het resultaat, kun je binnen twee weken na de behandeling contact opnemen en samen een nieuw kapsel creëren. Sher Kappers is gevestigd in het centrum van Twello en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek hun Facebook- en Instagram-pagina voor meer informatie.

Wil je weten wat Sher Kappers in Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sher Kappers in Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sher Kappers in Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sher Kappers in Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Sher Kappers in Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sher Kappers in Twello

Bezoekers bekeken ook