Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Wilhelminaweg 2 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst in Voorst Gem Voorst

Welkom bij het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland! In ons pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin kunnen kinderen genieten van allerlei speeltoestellen en attracties. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder een oogje in het zeil houden vanuit het restaurant of vanaf het terras. Het pannenkoekenrestaurant is volledig in circusthema ingericht en biedt ook andere gerechten aan. Er is zowel binnen als buiten een speelparadijs, waar kinderen kunnen genieten van attracties als een reuzenrad, trein en draaimolen. Bij het nuttigen van een hoofdgerecht van onze menukaart is het gebruik van het speelparadijs gratis. Je kunt ook je kinderfeestje of schoolreisje bij ons vieren. Het pannenkoekenhuis is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een knus attractiepark en biedt vermaak voor de hele familie. Reserveren kan telefonisch.

Wil je weten wat Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

Bezoekers bekeken ook