sportcomplex "de Zuiderlaan"

sportcomplex "de Zuiderlaan" is een Locatie voor sportactiviteiten gelegen aan Zuiderlaan 5 in Twello.

Meer informatie over sportcomplex "de Zuiderlaan" in Twello

In de Zuiderlaan Sporthal in Twello bevindt zich een volwaardige sportzaal met een flexibel scherm dat omhoog kan worden gebracht. Er is een ruime tribune aanwezig en er is een center court voor volleybal en basketbal. Ook zijn er mogelijkheden voor handbal, zaalvoetbal en turnwedstrijden. Daarnaast is er nieuws over het Uniek Sporten Certificaat voor sportverenigingen en is er een nieuwe ambassadeur voor het aangepast sporten in de gemeente. In de Multizaal Jachtlust is een interactieve X-Wall geïnstalleerd en er is een verduurzamingsproject gaande in de energieneutrale gymzaal aan de Kruizemuntstraat in Voorst. De contactgegevens van de sporthal zijn telefonisch bereikbaar op bepaalde tijden en de manager van de sporthal is Theo Deijk.

Wil je weten wat sportcomplex "de Zuiderlaan" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sportcomplex "de Zuiderlaan" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sportcomplex "de Zuiderlaan"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sportcomplex "de Zuiderlaan" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar sportcomplex "de Zuiderlaan" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sportcomplex “de Zuiderlaan”

Bezoekers bekeken ook