Stichting De Schaeck

Stichting De Schaeck is een Zwembad gelegen aan Veenhuisweg 53 in Twello.

Meer informatie over Stichting De Schaeck in Twello

Welkom bij zwembad De Schaeck, het warmste bad van de regio. Jong en oud kunnen hier genieten van een actieve en ontspannen dag in zowel het binnen- als buitenbad. Het binnenbad heeft een aangename watertemperatuur van 30 graden en biedt faciliteiten zoals een stoombad, whirlpool, stroomversnelling en een 35 meter lange glijbaan. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, 2 duikplanken, een beachvolleybalveld en een grote zonneweide met een speeltuin. In de Schaeckelbar kun je genieten van warme en koude drankjes, snacks en ijs, en er is gratis Wi-Fi in het hele gebouw. Het zwembad is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie over alle activiteiten kun je contact opnemen met De Schaeck.

Wil je weten wat Stichting De Schaeck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting De Schaeck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting De Schaeck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Schaeck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Stichting De Schaeck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting De Schaeck

Bezoekers bekeken ook