Stoer in Hout

Stoer in Hout is een Meubelmakerij gelegen aan Hallsedijk 53 in Empe.

Meer informatie over Stoer in Hout in Empe

Bij Stoer in Hout kunt u terecht voor meubels op maat, zowel voor thuis als op de werkvloer. Ze bieden een korte levertijd, maatwerk, duurzaam lokaal verkregen hout en veilig betalen met iDEAL. Stoer in Hout is opgericht in augustus 2018 en is uitgegroeid van een hobby tot een volwaardige onderneming. Ze maken gebruik van massief en duurzaam hout dat lokaal verkregen is uit de regio. Naast complete meubelen en inrichting, kunt u bij Stoer in Hout ook terecht voor het kopen van losse planken. Ze hebben een breed assortiment hout op voorraad, zoals planken, schaaldelen en balken van zowel nieuw als oud eiken. Stoer in Hout werkt op afspraak en is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het is belangrijk om altijd een afspraak te maken voordat u langskomt.

Wil je weten wat Stoer in Hout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoer in Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoer in Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoer in Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Stoer in Hout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoer in Hout

Bezoekers bekeken ook