Timmerfabriek Bosse

Timmerfabriek Bosse is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Zutphenseweg 23 in Klarenbeek.

Meer informatie over Timmerfabriek Bosse in Klarenbeek

Bij Timmerfabriek Bosse kun je terecht voor maatwerk producten op het gebied van containerombouwen en buitenkeukens. Ze hebben een webshop voor snelle beslissers, maar zijn ook gespecialiseerd in het maken van producten op maat. Het bedrijf is opgericht in 2020 en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Feedback is welkom via een e-mailadres. Ze hebben een werkplaats in Klarenbeek, waar ze alles produceren en altijd koffie klaar hebben staan. Je kunt langskomen, maar het is wel handig om van tevoren te bellen. Timmerfabriek Bosse levert maatwerk producten en is onderdeel van Bosse Groep BV. Het contactadres is Zutphenseweg 23, Klarenbeek.

Wil je weten wat Timmerfabriek Bosse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerfabriek Bosse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerfabriek Bosse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerfabriek Bosse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Timmerfabriek Bosse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerfabriek Bosse

Bezoekers bekeken ook