Total

Total is een Tankstation gelegen aan Rozendaalseweg 4 in Terwolde.

Meer informatie over Total in Terwolde

TotalEnergies is bezig met een transformatie en heeft verschillende belangrijke veranderingen aangekondigd. Ze hebben samen met H2point een waterstoftankstation geopend in Roosendaal. Daarnaast gebruiken ze een nieuwe manier van slim laden, waarbij ze meer zonne- en windenergie gebruiken en CO₂ besparen. TotalEnergies heeft overeenkomsten gesloten met Alimentation Couche-Tard voor samenwerking in België en Luxemburg en de verkoop van tankstations in Duitsland en Nederland. Ze hebben ook 1 GW aan zonne-energiecontracten bereikt voor zelfverbruik door hun zakelijke klanten wereldwijd. Naast fossiele brandstoffen biedt TotalEnergies ook schone brandstoffen aan met een lage tot geen uitstoot van schadelijke stoffen. Ze hebben ook verschillende diensten, zoals tankstations, carwashes en een spaarprogramma genaamd Club TotalEnergies. Daarnaast bieden ze smeermiddelen en tankpassen aan. Voor vragen of contact staan hun medewerkers klaar.

Wil je weten wat Total verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Total of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Total? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Total reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Total

Bezoekers bekeken ook