Tweety-Twello

Tweety-Twello is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Molenstraat 7 in Twello.

Meer informatie over Tweety-Twello in Twello

Bij Tweety-Twello kun je terecht voor dames- en herenkleding, schoenen, tassen, riemen en diverse accessoires. Je kunt profiteren van de verkoopopbrengsten, waarvan 40% voor jou is. Ze accepteren ook schoenen, tassen en riemen die nog een ronde mee kunnen. In de winkel vind je merken zoals Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, Burberry en G-star. Ze vragen je alleen merkkleding in te brengen, omdat hun klanten daar naar op zoek zijn. Hoewel ze hun best zullen doen om jouw kleding te verkopen, kunnen ze geen garanties geven. Je kunt contact opnemen via mail of hun facebookpagina en instagram bezoeken.

Wil je weten wat Tweety-Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweety-Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweety-Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweety-Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Tweety-Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweety-Twello

Bezoekers bekeken ook