Van der Zee Vlees B.V.

Van der Zee Vlees B.V. is een Fabrikant gelegen aan Engelenburgstraat 16 in Twello.

Meer informatie over Van der Zee Vlees B.V. in Twello

Welkom bij Van der Zee Ambachtelijke Slager! Bij Van der Zee bieden wij de service van de keurslager om de hoek, gecombineerd met het assortiment en specialisme van een professionele horecaslager. Wij zijn de ambachtelijke slager van HANOS en inspireren onze klanten met onderscheidende streekconcepten, vleeswaren uit onze eigen worstmakerij en een internationaal assortiment. Daarnaast leveren wij onze producten ook aan ziekenhuizen en zorginstellingen via onze partner Distrivers. Onze afdeling kwaliteit zorgt ervoor dat onze producten betrouwbaar zijn en bewaakt ook de kwaliteitssystemen. Zij geven klanten advies over allergenen, voedingswaarden en microbiologie. Ons assortiment bestaat uit vers vlees dat door onze slagers in de HANOS vestigingen op maat wordt gesneden. Wij hebben ons gespecialiseerd in gebraden vleesproducten en kant-en-klare maaltijdcomponenten voor de horeca en institutionele markt. Dierenwelzijn en verantwoord ondernemen staan bij ons voorop en diverse vleesconcepten vallen onder het 'IK KOOK BEWUST' assortiment van HANOS. In onze slagerijen is de kennis van de markt en het vakmanschap terug te zien bij onze chef-slagers. Zij adviseren klanten per seizoen welke vleessoorten het meest efficiënt kunnen worden gebruikt om gasten te verwennen en gezond en verantwoord genieten te stimuleren. Onze chef-slagers zijn vleesadviseurs en brengen restaurantchefs op de meest bij.

Wil je weten wat Van der Zee Vlees B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Zee Vlees B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Zee Vlees B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Zee Vlees B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Van der Zee Vlees B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Zee Vlees B.V.

Bezoekers bekeken ook