van Oldeniel Voet-Houding-Sport

van Oldeniel Voet-Houding-Sport is een Podotherapie gelegen aan Duistervoordseweg 13 in Twello.

Meer informatie over van Oldeniel Voet-Houding-Sport in Twello

Met behulp van metingen en een 3D-voetscan maken wij therapiezolen die de voet-, enkel-, onderbeen- en knieklachten corrigeren en de druk verminderen. We zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig balanceren van de lichaamshouding, zelfs bij een eventueel verschil in beenlengte, om langdurige heup-, been-, rug- en nekklachten te verhelpen. Daarnaast kunnen we blessures voorkomen en/of het herstel ervan versnellen met behulp van metingen, 3D-voetscan, video-analyse en dempingsmaterialen. Debby Hoes kwam bij ons met pijn onder haar voorvoet en lage rugklachten. Na een 3D-voetenscan en rugmeting bleek dat ze een doorgezakte voorvoet en een klein beenlengteverschil had. Onze specialisten, Wilfried van Oldeniel, Truus Albers en Anja van Oldeniel, helpen u graag van uw voet-, houding- en sportklachten af. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil.

Wil je weten wat van Oldeniel Voet-Houding-Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Oldeniel Voet-Houding-Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Oldeniel Voet-Houding-Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Oldeniel Voet-Houding-Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar van Oldeniel Voet-Houding-Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Oldeniel Voet-Houding-Sport

Bezoekers bekeken ook