Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop

Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop is een Tuin gelegen aan Gravenstraat 20 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop in Voorst Gem Voorst

Bij de Vogeltaartfabriek kun je terecht voor feestelijke handgemaakte vogellekkernijen en vogeltaarten om de vogels de winter door te helpen. De vogeltaart kan gegeven worden als cadeau, relatiegeschenk of als bedankje, en kan zelfs op een graf geplaatst worden in plaats van een boeket bloemen. De vogeltaarten zijn gemaakt van ongezouten vet, vogelzaad en zijn afgewerkt met gedroogde sinaasappelschijfjes, cranberry's of noten en zaden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en zijn een feest voor vogels zoals meesjes, roodborstjes, merels en musjes, en zelfs eekhoorntjes genieten ervan. De vogeltaarten en vogelkransen worden met de hand gemaakt en tijdens het najaars- en winterseizoen worden de producten volgens een geolied proces gemaakt, vandaar de naam Vogeltaartfabriek.

Wil je weten wat Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vogeltaartfabriek, vogeltaart verkoop

Bezoekers bekeken ook