Wilma@Home

Wilma@Home is een Woonwinkel gelegen aan Rijksstraatweg 123 in Twello.

Meer informatie over Wilma@Home in Twello

Bij Wilma@home, een winkel gelegen aan de Rijksstraatweg 123 in Twello, vind je een grote verscheidenheid aan mooie en unieke items. Met een vloeroppervlakte van ruim 170 m2 is er genoeg ruimte voor al deze spullen. Wilma, de trotse eigenaar van de winkel, staat drie dagen per week met veel plezier klaar om klanten te helpen. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en is gespecialiseerd in het inrichten van winkels, huizen en het bedenken van creatieve oplossingen. In de collectie van Wilma@home vind je onder andere stoelen, kasten, verlichting en accessoires. Voor meer foto's van de collectie kan je op de website terecht. Wilma is te bereiken via e-mail, telefonisch of via Whatsapp. De openingstijden van de winkel zijn donderdag en vrijdag van 11:00 tot 17:30, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Wil je weten wat Wilma@Home verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wilma@Home of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wilma@Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilma@Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Wilma@Home reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wilma@Home

Bezoekers bekeken ook