Wim van Velde

Wim van Velde is een Klusbedrijf gelegen aan Avervoordseweg 10 in Terwolde.

Meer informatie over Wim van Velde in Terwolde

Wim van Velde klussen en bestratingen is al 30 jaar actief in het leveren van maatwerk in bestratingen, onderhoud, klein timmerwerk en schilderwerkzaamheden. Ze hebben veel ervaring in de aanleg van tuinen en bieden diverse diensten aan, zoals het leggen van toegangswegen en erfverharding, sierbestrating in verschillende motieven, het plaatsen van hekwerken en schuttingen en het uitvoeren van klussen en reparaties in en rondom het huis. Ook verzorgen ze schilderwerk zowel binnen als buiten en kunnen ze adviseren over bouw- en verbouwklussen. Wim van Velde zorgt ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet en kan het volledige traject van ontwerp tot realisatie verzorgen. Ze hebben in de afgelopen 30 jaar veel tuinen in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer opgeknapt. Ze hechten waarde aan de mening van de klant en gaan graag in gesprek om vragen en wensen te bespreken voor een optimaal resultaat. U kunt contact opnemen met Wim van Velde via telefoonnummer 055-3231449 of via e-mail wimvanvelde@gmail.com.

Wil je weten wat Wim van Velde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wim van Velde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wim van Velde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wim van Velde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Wim van Velde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wim van Velde

Bezoekers bekeken ook