BuitenKids kinderopvang

BuitenKids kinderopvang is een Kleuterschool gelegen aan De Oude Ziele 6 in Twello.

Meer informatie over BuitenKids kinderopvang in Twello

BuitenKids biedt een veilige en fijne plek voor kinderen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich op emotioneel, sociaal en persoonlijk niveau te ontwikkelen. Bij BuitenKids gaat kinderopvang hand in hand met opvoeden en buitenspelen in de natuur, op een prachtig landgoed tussen Twello en Deventer. Opvoeden doen ze samen, en ouders kunnen bekijken hoe een dag bij BuitenKids eruitziet en of dit aansluit bij hun wensen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur, en in het weekend is BuitenKids gesloten. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met BuitenKids.

Wil je weten wat BuitenKids kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BuitenKids kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BuitenKids kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BuitenKids kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar BuitenKids kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BuitenKids kinderopvang

Bezoekers bekeken ook