Kinderopvang Klarenbeek B.V.

Kinderopvang Klarenbeek B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Klarenbeekseweg 129 in Klarenbeek.

Meer informatie over Kinderopvang Klarenbeek B.V. in Klarenbeek

Kinderopvang Klarenbeek is een kleinschalige kinderopvang in het centrum van Klarenbeek. Ze streven naar een makkelijke overgang voor kinderen en ouders. Op de opvanglocatie is er veel ruimte en natuurlijk licht voor de kinderen om zich op alle vlakken te ontwikkelen. Kinderopvang Klarenbeek vindt opvang op maat en goede zorg erg belangrijk en richt zich op de ontwikkelingsfase van het kind. Ze stimuleren waar nodig en laten rusten als het kind er nog niet aan toe is. Op de website staat veel informatie over de opvang, maar voor vragen of een bezoek kunnen ouders altijd telefonisch of via de mail contact opnemen. De Facebook-feed laat zien dat ze recentelijk een kerstpakketje hebben ontvangen van de ouders en dat ze verschillende bezoeken en activiteiten hebben gehad, zoals een EHBO-cursus, een bezoek van een schilder en een loodgieter, een brandoefening en een bezoek aan Dijkhof Bouw. Ze hebben ook een uitje gehad naar 'De Ijskoningin' en hebben huizen in het dorp bekeken als onderdeel van het thema 'huis'. De contactgegevens van Kinderopvang Klarenbeek zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kinderopvang Klarenbeek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Klarenbeek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Klarenbeek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Klarenbeek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Kinderopvang Klarenbeek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Klarenbeek B.V.

Bezoekers bekeken ook