Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot

Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot is een Café gelegen aan Avervoordseweg 2 in Terwolde.

Meer informatie over Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot in Terwolde

Bij Café de Groot kun je zowel binnen als op het terras genieten van een drankje of lekker eten. Ze hebben een ruim assortiment aan Nederlandse en Belgische bieren en het eten wordt met veel aandacht klaargemaakt en geserveerd. Het café biedt ook de mogelijkheid om feesten te organiseren, waarbij ze voor 20 tot 350 mensen een voorstel op maat kunnen maken. Bij De Groot draait het om meer dan alleen een café, ze willen je laten meegenieten van hun passie om van iets gewoons iets lekkers te maken. Het café is gevestigd aan de Avervoordseweg in De Vecht / Terwolde en je kunt hen bereiken op het telefoonnummer 055 - 323 12 61.

Wil je weten wat Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café, Eetcafé en Zalencentrum De Groot

Bezoekers bekeken ook