Dorpshuis de Arend

Dorpshuis de Arend is een Café gelegen aan Dorpsplein 2 in Nijbroek.

Meer informatie over Dorpshuis de Arend in Nijbroek

Dorpshuis de Arend in Nijbroek is een mooi gebouw dat is aangekocht door een gezamenlijke inspanning van de lokale gemeenschap. Op 16 juni 1978 werd de oprichting van de vereniging voor het gebouw officieel vastgelegd. Plaatselijk Belang Nijbroek heeft jarenlang geijverd voor de aankoop, maar had niet genoeg financiële middelen. Dankzij giften van de dorpsbewoners en een renteloze lening van de Protestantse Gemeente Nijbroek kon het gebouw uiteindelijk worden aangekocht en verbouwd. Het Dorpshuis wordt volledig gerund door vrijwilligers, wat de saamhorigheid in het dorp benadrukt. Het motto van Dorpshuis de Arend is dan ook "van, voor en door Nijbroek".

Wil je weten wat Dorpshuis de Arend verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpshuis de Arend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpshuis de Arend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpshuis de Arend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Dorpshuis de Arend reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpshuis de Arend

Bezoekers bekeken ook