De Autowinkel

De Autowinkel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nijverheidsstraat 15 in Twello.

Meer informatie over De Autowinkel in Twello

Bij De Autowinkel kun je terecht voor een APK-keuring, waarbij de kosten €39,99 bedragen voor benzineauto's en dieselauto's zonder roetfilter tot 3.500 kg. Dieselauto's met roetfilter hebben een extra toeslag voor het testen met de deeltjesteller. Daarnaast bieden ze onderhoud aan voor alle merken, airco-service, reparaties, uitlaten, banden, elektronica, trekhaken, vakantiecontroles, schokbrekers, enzovoort. De gebruikte auto's zijn te vinden bij De Autowinkel Twello, waar je op de website de huidige aanbiedingen kunt bekijken. De vermelde prijzen zijn meeneemprijzen, maar tegen een meerprijs van €295 krijgt de auto een nieuwe APK en een afleverbeurt. Bij elke auto wordt een Nationale Auto Pas (NAP) geleverd. De openingstijden zijn dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur, behalve op maandag, wanneer de verkoop geopend is van 9.00 tot 13.00 uur. Op zaterdag is er alleen verkoop van 10.00 tot 16.00 uur. Je vindt De Autowinkel op Nijverheidsstraat 15, 7391 ZT Twello, en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0571-298164 of 06-50652518, of via e-mail op info@deautowinkel.nu.

Wil je weten wat De Autowinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Autowinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Autowinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Autowinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Autowinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Autowinkel

Bezoekers bekeken ook