De Feelgood Fabriek

De Feelgood Fabriek is een Sportschool gelegen aan Molendwarsstraat 54 in Twello.

Meer informatie over De Feelgood Fabriek in Twello

De Feelgood Fabriek is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en waar je jezelf kunt opladen. Ze bieden activiteiten zoals kickboksen, yoga en hypnose om je hoofd leeg te maken en stress en spanning los te laten. De combinatie van kickboksen en yoga heeft veel overeenkomsten, zoals specifieke lichaamsoefeningen en focus, die bewezen zijn om stress te verminderen en "feelgood" hormonen aan te maken. Deze activiteiten helpen je om beter te slapen en je energieker te voelen. Daarnaast kun je tijdens de trainingen je problemen even vergeten en volledig opgaan in je work-out. De Feelgood Fabriek biedt ook lessen aan voor conditie, techniek, focus en kracht, zowel binnen als buiten op een afgelegen locatie in Twello.

Wil je weten wat De Feelgood Fabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Feelgood Fabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Feelgood Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Feelgood Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Feelgood Fabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Feelgood Fabriek

Bezoekers bekeken ook