Fitfabriek de Baard

Fitfabriek de Baard is een Sportschool gelegen aan Rijksstraatweg 155 in Twello.

Meer informatie over Fitfabriek de Baard in Twello

Fitfabriek De Baard is een sportschool gelegen aan de Rijksstraatweg 155 in Twello. Ze bieden verschillende trainingen en begeleidingstrajecten aan. Zo kun je hier terecht voor personal training, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van een trainer die samen met jou doelen stelt en een passend plan maakt. Daarnaast kun je hier ook terecht voor krachttraining, waarbij je weerstandstraining doet met apparaten en vrije gewichten. Ook bieden ze (kick)boksen aan, waarbij je kunt genieten van alle mooie aspecten van deze sporten. Daarnaast hebben ze ook een weerbaarheidstraining, gericht op het vergroten van zelfvertrouwen en sociale- en communicatieve vaardigheden, evenals het leren omgaan met conflictsituaties. Voor bedrijven bieden ze de mogelijkheid om boksen als bedrijfsuitje te organiseren of een leerzame clinic voor medewerkers of collega's in Twello. Fitfabriek De Baard heeft ook verschillende begeleidingstrajecten ontwikkeld in de afgelopen jaren. Kortom, bij Fitfabriek De Baard kun je terecht voor diverse trainingen en begeleidingstrajecten.

Wil je weten wat Fitfabriek de Baard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitfabriek de Baard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitfabriek de Baard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitfabriek de Baard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Fitfabriek de Baard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitfabriek de Baard

Bezoekers bekeken ook