De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek

De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek is een Hotel gelegen aan De Zanden 47 in Teuge.

Meer informatie over De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek in Teuge

Welkom bij de Slaapfabriek! Hier vind je een bijzondere en luxe groepsaccommodatie met 12 ruime slaapkamers, gelegen aan de rand van de Veluwe. Het is een modern gebouw in een landelijke omgeving waar je exclusief met je eigen groep kunt verblijven. De accommodatie is geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook voor trainingen en heisessies. Je kunt zelfs je eigen kok meenemen of zelf koken. Daarnaast is het ook een geschikte locatie voor cliënten uit de zorg die nog zelfstandig kunnen wonen. Naast de Slaapfabriek is er ook een vergaderlocatie genaamd de vergaderfabriek. Het is het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa. De overnachting in de Slaapfabriek is een reis om de wereld in één nacht. Elke kamer heeft een thema van een wereldstad en is voorzien van een eigen douche/bad, toilet en televisie. Je verblijft op basis van zelfverzorging, maar het is mogelijk om het diner te laten bezorgen. In de centrale groepsruimte met open keuken kun je samen koken, spelletjes doen en bijkletsen. De locatie staat exclusief ter beschikking voor één groep en er zijn geen andere gasten aanwezig. Er is ook een volledig ingerichte keuken en er zijn twee restaurants op loopafstand.

Wil je weten wat De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Slaapfabriek, De Vergaderfabriek, De Beleeffabriek

Bezoekers bekeken ook