Thermen Bussloo Wellness & Hotel

Thermen Bussloo Wellness & Hotel is een Hotel gelegen aan Bloemenksweg 38 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Thermen Bussloo Wellness & Hotel in Voorst Gem Voorst

Thermen Bussloo is een wellnessresort waar je kunt genieten van verschillende sauna's en belevenissen. Ze hebben een uniek belevenisprogramma met 32 verschillende belevenissen. Daarnaast hebben ze een Sauna Theater en verschillende restaurants waar je bewust en gezond kunt eten. Je kunt ook overnachten in Hotel Thermen Bussloo om nog langer van de wellness te genieten. Thermen Bussloo heeft verschillende prijzen en certificaten ontvangen, zoals het Green Key Gold certificaat en een plek in de Gault&Millau gids. Ook zijn ze genomineerd als meest inspirerende sociale werkgever. In het wellnessresort kun je ontspannen en genieten van verschillende activiteiten, zoals het opgieten in de sauna. Laura Lenders, een saunameester bij Thermen Bussloo, is zelfs wereldkampioen opgieten geworden.

Wil je weten wat Thermen Bussloo Wellness & Hotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thermen Bussloo Wellness & Hotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thermen Bussloo Wellness & Hotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thermen Bussloo Wellness & Hotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Thermen Bussloo Wellness & Hotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thermen Bussloo Wellness & Hotel

Bezoekers bekeken ook