Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek

Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek is een Kinderopvang gelegen aan Kopermolenweg 8 in Klarenbeek.

Meer informatie over Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek in Klarenbeek

Op de kleinschalige buitenschoolse opvang De Koperwiek voelen alle kinderen zich thuis. Veel kinderen komen van De Kopermolen, de basisschool waar de opvang gevestigd is. Iedereen speelt hier met elkaar, ongeacht leeftijd of achtergrond. Er is altijd plezier en gezelligheid. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website. In de herfstvakantie worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals uitjes en stoepkrijt verven. Er werken verschillende mensen bij De Koperwiek, waaronder Wendy, Irene, Demi, Gea en Pauline, die eerst in de gehandicaptenzorg werkte en nu de bso erg leuk vindt. Er is ook informatie te vinden over werken in de kinderopvang met een buitenlands diploma en stage lopen bij Doomijn. Daarnaast zijn er praktische tips, inspiratie en persoonlijke verhalen te lezen op de website. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Doomijn.

Wil je weten wat Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doomijn Buitenschoolse Opvang De Koperwiek

Bezoekers bekeken ook