Kindercentrum De Kruimelkring

Kindercentrum De Kruimelkring is een Kinderopvang gelegen aan Kortenaerstraat 16 in Twello.

Meer informatie over Kindercentrum De Kruimelkring in Twello

Kindercentrum De Kruimelkring is een kleinschalige kinderopvangorganisatie die al zo'n 50 jaar actief is. Ze bieden niet alleen peuterspeelzaalwerk, maar ook dagopvang en buitenschoolse opvang. De Kruimelkring staat bekend als een gezellige en huiselijke opvang waar kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen, één voor kinderen van 0-2 jaar en één voor kinderen van 2-4 jaar. Er zijn verschillende hoeken zoals een bouwhoek en een huishoek, waar kinderen kunnen spelen en knutselen. Op de peuterspeelzaal worden peuters voorbereid op de basisschool en kunnen ze samen of alleen spelen en experimenteren. Na schooltijd kunnen kinderen van 4-12 jaar zich vermaken op de buitenschoolse opvang. Er is een ruime en gezellige ruimte en er is een belevingsplein en voetbalveldje om buiten te spelen. Als je geïnteresseerd bent in De Kruimelkring, kun je je kind aanmelden via een aanmeldformulier. Er is ook de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen of om gebeld te worden met eventuele vragen. De tarieven voor 2023 zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kindercentrum De Kruimelkring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum De Kruimelkring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum De Kruimelkring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum De Kruimelkring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Kindercentrum De Kruimelkring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum De Kruimelkring

Bezoekers bekeken ook