H. Antonius kerk

H. Antonius kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkstraat 32 in Terwolde.

Meer informatie over H. Antonius kerk in Terwolde

De website van de voormalige parochie HH. Franciscus en Clara is niet langer online. Gelukkig is er wel een nieuwe website beschikbaar voor de parochie Sint Franciscusparochie, die te vinden is op https://sintfranciscusparochie.com. Hier kunnen bezoekers alle informatie vinden over deze parochie. Het is fijn dat er een nieuwe website is waar mensen terecht kunnen voor nieuws en evenementen. Zo blijft de parochie goed bereikbaar voor haar gemeenschap. Bezoekers kunnen eenvoudig terug naar boven navigeren om snel de gewenste informatie te vinden. Het is jammer dat de oude website niet meer actief is, maar gelukkig is er een nieuwe en verbeterde versie beschikbaar.

Wil je weten wat H. Antonius kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Antonius kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Antonius kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Antonius kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar H. Antonius kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Antonius kerk

Bezoekers bekeken ook