Sint Martinus kerk

Sint Martinus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Bussloselaan 17B in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Sint Martinus kerk in Voorst Gem Voorst

De voormalige website van de parochie HH. Franciscus en Clara is niet meer in gebruik. Gelukkig is er wel een nieuwe website beschikbaar voor de parochie Sint Franciscusparochie. Deze website is te vinden op https://sintfranciscusparochie.com. Hier kunnen mensen terecht voor informatie en nieuws over de parochie. Het lijkt er dus op dat de parochie nog steeds actief is en een nieuwe online plek heeft gevonden. Het is fijn dat mensen nu weer toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben, en dat de parochie op deze manier kan blijven communiceren met haar gemeenschap.

Wil je weten wat Sint Martinus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Martinus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Martinus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Martinus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Sint Martinus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Martinus kerk

Bezoekers bekeken ook