huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman

huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman is een Huisarts gelegen aan Raccordement 8 in Twello.

Meer informatie over huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman in Twello

Medisch Centrum Twello is een nieuw en modern centrum waarin verschillende disciplines, zoals een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, logopedie, podotherapie, prikstation en apotheek, onder één dak zijn samengebracht. Op hun website informeren ze over de mogelijkheden binnen het centrum. Ze geven ook advies met betrekking tot het coronavirus, waarbij ze mensen aanmoedigen om thuis te blijven bij symptomen als verkoudheid, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, plotseling verlies van smaak en reuk, en koorts boven 38 graden. Ze raden aan om de huisarts te bellen en niet naar de praktijk te gaan. Daarnaast geven ze tips om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Voor vaccinatiebewijzen verwijzen ze naar de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck. Voor algemene vragen over COVID-19 kunnen mensen bellen naar 0800-1351 of kijken op de website van de Rijksoverheid. Verder verwijzen ze naar de websites Thuisarts.nl voor medische informatie en Apotheek.nl voor informatie over medicijnen.

Wil je weten wat huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. huisartsenpraktijk Schilder/ Spijkerman

Bezoekers bekeken ook