Praktijk de Fliert

Praktijk de Fliert is een Huisarts gelegen aan Kerklaan 4 in Twello.

Meer informatie over Praktijk de Fliert in Twello

Dokter Kik is weer aan het werk na een periode van afwezigheid. Hij werkt nu een aantal dagdelen in de praktijk, maar op andere dagen zullen waarnemende huisartsen het spreekuur overnemen. Deze waarnemende huisartsen zijn ervaren en goed opgeleid. Als u normaal gesproken bij dokter Kik komt, wordt u ingepland bij een waarnemend huisarts. Dit betekent dat u mogelijk een huisarts ziet die u niet kent. De praktijk doet haar best om voldoende spreekuurtijd aan te bieden, zodat u niet lang hoeft te wachten op een afspraak. Voordat u een afspraak maakt, kunt u altijd op Thuisarts.nl kijken voor betrouwbare informatie over verschillende klachten. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het regelen van toestemming voor het delen van medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt en de verplaatsing van de praktijkondersteuners naar een nieuwe locatie. Verder wordt er aandacht besteed aan schurft en de behandeling hiervan. Tot slot wordt er informatie gegeven over de praktijk zelf, zoals de medewerkers en de openingstijden, en handige tips zoals het gebruik van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app.

Wil je weten wat Praktijk de Fliert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk de Fliert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk de Fliert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk de Fliert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Praktijk de Fliert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk de Fliert

Bezoekers bekeken ook