Intermontage Leurink B.V.

Intermontage Leurink B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Twelloseweg 93 in Terwolde.

Meer informatie over Intermontage Leurink B.V. in Terwolde

Intermontage is gespecialiseerd in het realiseren van complete interieurs. Ze bieden een breed scala aan producten zoals systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk interieur. Ze hebben een eigen productielocatie in Terwolde en tonen de verschillende mogelijkheden in hun Interieurcentrum. Het bedrijf heeft een familieachtergrond en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een team van meer dan 100 medewerkers. Ze hebben verschillende projecten uitgevoerd, waaronder het hergebruik van materiaal voor wanden in het Gemeentehuis Elst, de bouw van een nieuw kantoor voor ALD Automotive in Hoofddorp en de realisatie van een circulair interieur voor het Waterschap HDSR in Houten.

Wil je weten wat Intermontage Leurink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intermontage Leurink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intermontage Leurink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intermontage Leurink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Intermontage Leurink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intermontage Leurink B.V.

Bezoekers bekeken ook