Prefab Design B.V.

Prefab Design B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Weteringstraat 14 0015 in Twello.

Meer informatie over Prefab Design B.V. in Twello

Prefab Design biedt prefab staalskelet bouw aan, die snel, duurzaam en kostenbesparend is. Ze leveren hun producten binnen 15 weken en bieden de laagste prijsgarantie. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder villa's, chalets, zorgwoningen, recreatiewoningen, tuinkantoren, poolhouses, multi-ruimtes, tiny houses, aanbouwen en uitbouwen. Het staalframe skelet heeft verschillende voordelen, zoals ontwerp vrijheid, lichte constructie, korte bouwtijd, op maat geleverd, modulair toepasbaar en voordeliger met minder faalkosten. Daarnaast is het bouwen met light steel frame duurzaam en volledig conform het cradle-to-cradle-principle, omdat het staalframe herbruikbaar en 100% recyclebaar is. Het is ook aardbevingsbestendig en super sterk. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen met Prefab Design via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Prefab Design B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prefab Design B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prefab Design B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prefab Design B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Prefab Design B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prefab Design B.V.

Bezoekers bekeken ook