Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up

Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up is een Schoonheidssalon gelegen aan Weidegeelster 15 in Twello.

Meer informatie over Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up in Twello

Irma Groters is de eigenaar van een schoonheidssalon sinds juli 2007. Ze heeft 17 jaar ervaring opgedaan in een schoonheidssalon in Twello voordat ze haar eigen bedrijf startte. Irma is gepassioneerd door de huid en haar verschillende eigenschappen, daarom staat elke behandeling in haar salon in het teken van huidverbetering. Ze wil een ontspannen en gezellige sfeer creëren, zonder ingewikkelde producten en apparaten. Irma werkt met de huidverzorgingsproducten van Rosel Heim, die de natuurlijke processen van de huid ondersteunen. Daarnaast gebruikt ze Mineralogie make-up, die vrij is van ongewenste stoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Het adres van de salon is Weidegeelster 15, 7392AC in Twello. Je kunt eenvoudig producten bij Irma bestellen via Whatsapp.

Wil je weten wat Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irma, sterk in mooi – Salon voor huidverzorging en make up

Bezoekers bekeken ook