Joey visagie

Joey visagie is een Schoonheidssalon gelegen aan Haverkampsweg 6 in Terwolde.

Meer informatie over Joey visagie in Terwolde

Joey van den Brul is een freelance visagist en make-up artist met een enorme passie voor make-up. Hij is al ruim 9 jaar gelukkig met zijn werk. Na een aantal jaar in de zorg te hebben gewerkt, heeft hij besloten zijn droom te volgen en zijn vakdiploma visagie te behalen bij de bekende visagieschool "De school van Mieke Petiet". Hij heeft zich gespecialiseerd in bruidsmake-up en haarstyling, wat hij ontzettend leuk vindt omdat hij bruiden kan laten stralen door hun sterke kanten te benadrukken en dit af te maken met een schitterend kapsel. Naast zijn werk als bruidsstylist geeft hij ook met veel passie make-up workshops en kinderworkshops. Voor meer informatie kan je contact met hem opnemen via zijn website. Op zijn website noemt Joey enkele van zijn favoriete merken zoals MAC Cosmetics, Kryolan, Grimas, L'Oréal Paris, Maybelline, Bobbi Brown en Chanel. Hij is gevestigd in Terwolde, tussen Apeldoorn, Twello en Deventer.

Wil je weten wat Joey visagie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joey visagie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joey visagie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joey visagie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Joey visagie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joey visagie

Bezoekers bekeken ook