Mini camping de Hane

Mini camping de Hane is een Kampeerterrein gelegen aan Kneuterstraat 42 in Wilp.

Meer informatie over Mini camping de Hane in Wilp

Minicamping de Hane is een gastvrije camping gelegen in de prachtige Veluwse IJsselvallei tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Aan de overkant van de camping bevindt zich het recreatiegebied Bussloo, met verschillende stranden, waaronder een naturistenstrand. Op loopafstand van de camping zijn er ook faciliteiten zoals de thermen Bussloo, viswater, een golfbaan, een Pitch en Putt terrein en zwemwater. Er zijn leuke arrangementen te boeken voor de Thermen Bussloo. Het gebied is ideaal om te fietsen en te wandelen in een landelijke omgeving. Op de website van de camping is meer informatie te vinden en kunnen boekingen worden gemaakt. De camping is erkend lid van de Stichting vrije recreatie en ontvangt steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling.

Wil je weten wat Mini camping de Hane verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mini camping de Hane of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini camping de Hane? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini camping de Hane het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Mini camping de Hane reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mini camping de Hane

Bezoekers bekeken ook