Park Nieuw Grapendaal

Park Nieuw Grapendaal is een Kampeerterrein gelegen aan Ossenkolkweg 3 in Terwolde.

Meer informatie over Park Nieuw Grapendaal in Terwolde

Op Park Nieuwgrapendaal kun je heerlijk ontspannen en bijkomen in een van de huisjes op de Veluwe. Het vakantiepark was vroeger een geitenboerderij, maar is nu een plek waar je kunt genieten van het buitenleven en kamperen bij de boer. Het park ligt op het platteland van Terwolde, vlakbij Deventer en Apeldoorn, en grenst aan de mooie rivier de IJssel. Je kunt overnachten in een vakantiehuisje tussen de wijngaard of op de SVR camping. Het park biedt ook luxe vakantiehuisjes aan, zoals vakantiehuisje Waterkant, Janny, Roggenkamp, Slootkant en het Wolvennest. Of je nu kiest voor kamperen of een vakantiehuisje, op Park Nieuwgrapendaal kun je echt genieten van de natuur en het boerenleven.

Wil je weten wat Park Nieuw Grapendaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Park Nieuw Grapendaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Park Nieuw Grapendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Park Nieuw Grapendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Park Nieuw Grapendaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Park Nieuw Grapendaal

Bezoekers bekeken ook