minicamping "de Polmate"

minicamping "de Polmate" is een Kampeerterrein gelegen aan Melkleenweg 4 in Terwolde.

Meer informatie over minicamping "de Polmate" in Terwolde

Minicamping "De Polmate" is een rustige camping gelegen in het buitengebied van Terwolde, Nederland. De camping is gesloten maar hoopt medio april 2024 weer gasten te kunnen verwelkomen. Er is ruimte voor maximaal 5 tenten, caravans of campers, maar de camping is niet geschikt voor gezinnen met kinderen. Het is belangrijk om geen dichte vloerbedekking te gebruiken om het gras te sparen. Huisdieren zijn niet toegestaan en het BzB-verblijf/vakantiehuisje is definitief gesloten. De camping ligt in een landelijke omgeving met weilanden en dieren in de buurt, en biedt prachtige fietsmogelijkheden. De naam "De Polmate" verwijst naar de oorspronkelijke naam van de boerderij. Reserveringen kunnen worden gemaakt via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat minicamping "de Polmate" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van minicamping "de Polmate" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij minicamping "de Polmate"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je minicamping "de Polmate" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar minicamping "de Polmate" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. minicamping “de Polmate”

Bezoekers bekeken ook