Ecostay de Wildernis

Ecostay de Wildernis is een Kampeerterrein gelegen aan Buddezand 6 in Wilp.

Meer informatie over Ecostay de Wildernis in Wilp

Ecostay de Wildernis is een geweldige plek om te genieten van een vakantie midden in de natuur. Je kunt hier overnachten in een tipi, yurt, pipowagen, huifkar, sibley bell-tent of safari camper. Kinderen kunnen hier volop spelen en ontdekken in de natuur. Ondanks dat je je midden in de natuur bevindt, kun je toch in een kwartier fietsen naar het historische centrum van Deventer. Ecostay de Wildernis ligt op het prachtige Ecolandgoed de Bruïne. Voor beschikbaarheid, prijzen en reserveringen kun je naar de website gaan. Ook kun je contact opnemen via het contactformulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Het adres van Ecostay de Wildernis is Buddezand 6, 7384 CA Wilp.

Wil je weten wat Ecostay de Wildernis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ecostay de Wildernis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ecostay de Wildernis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ecostay de Wildernis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Ecostay de Wildernis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ecostay de Wildernis

Bezoekers bekeken ook