JOHA bouwbedrijf

JOHA bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Van der Duyn van Maesdamstraat 15 in Twello.

Meer informatie over JOHA bouwbedrijf in Twello

Joha Bouwbedrijf is een professioneel aannemersbedrijf gevestigd in Twello. Ze zijn gespecialiseerd in uitbouwen, verbouwen, dakkapellen, veranda's, timmerwerk en andere werkzaamheden. Ze leveren maatwerk en isoleren wanden en vloeren. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor de klant. Bassam Joha, de eigenaar, heeft 15 jaar ervaring als timmerman en heeft de afgelopen 5 jaar bij een gerenommeerd bouwbedrijf gewerkt. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon, e-mail, WhatsApp of Facebook. Er zijn foto's van hun werk beschikbaar op de website. Joha Bouwbedrijf is geregistreerd onder KVK nr 82622086 en heeft het BTW nr NL003706840B14.

Wil je weten wat JOHA bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JOHA bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JOHA bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JOHA bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar JOHA bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JOHA bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook