Raymond Dirksen

Raymond Dirksen is een Personal trainer gelegen aan Rijksstraatweg 24A in Wilp.

Meer informatie over Raymond Dirksen in Wilp

Raymond Dirksen Strength & Conditioning biedt personal training in Wilp, waarbij ze investeren in duurzame resultaten. Ze beginnen altijd met een grondige intake en stellen vervolgens een gepersonaliseerd trainingsprogramma op, waarbij training, leefstijl en voeding op elkaar zijn afgestemd. Om de voortgang te meten herhalen ze regelmatig de metingen. Ze bieden ook personal training aan voor topsporters en sportverenigingen. Daarnaast bieden ze diensten zoals small group training, massage, voedingsadvies en bokszaktraining. Raymond Dirksen Strength & Conditioning is een officieel Hammer Strength Center, wat betekent dat ze de beste krachttoestellen hebben die de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam volgen. Naast de trainingsschema's bieden ze ook leefstijlcoaching en deskundig voedingsadvies aan. Ze zijn actief online om advies en tips te geven over training, voeding en afvallen. Ze nodigen mensen uit de regio Apeldoorn en Deventer uit voor een gratis intake.

Wil je weten wat Raymond Dirksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raymond Dirksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raymond Dirksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raymond Dirksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Raymond Dirksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raymond Dirksen

Bezoekers bekeken ook