SluisInvicta

SluisInvicta is een Personal trainer gelegen aan H.W. Iordensweg 28 in Twello.

Meer informatie over SluisInvicta in Twello

Mijn naam is Wim van de Sluis en ik ben al sinds mijn 13e bezig met Jiu jitsu. Ik geef al jiu jitsu en judo lessen sinds 1994 en ben in 2017 voor mezelf begonnen. Vanaf 2021 ben ik ook begonnen met Bokszak training en zal ik me vanaf 1 december 2021 ook weer bezighouden met Personal Training. Samen met mijn vrouw Christel, van het bedrijf sWitChsports21, zal ik mij volledig richten op groepslessen zoals Body Pump, Spinning, LXR, Xcore, Circuit training, Bootcamp en Boksen. Mijn motto is: "Het is niet belangrijk om beter te zijn dan een ander, maar om beter te zijn dan gisteren." Je kunt contact met mij opnemen via info@sluisinvicta.nl of +31(0)638915902.

Wil je weten wat SluisInvicta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SluisInvicta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SluisInvicta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SluisInvicta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar SluisInvicta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SluisInvicta

Bezoekers bekeken ook