Salon Uniek

Salon Uniek is een Schoonheidssalon gelegen aan Binnenweg 9b in Wilp.

Meer informatie over Salon Uniek in Wilp

Bij Salon Uniek geloven ze dat elke huid uniek is en daarom verdient elke behandeling een persoonlijke aanpak. Ze streven naar een gezonde binnenkant en een stralende buitenkant. Dit bereiken ze door middel van gezonde voeding, suppletie en op maat gemaakte behandelingen zoals bindweefselmassages, peelingen en Microneedling. Samen met de juiste thuisproducten werken ze stap voor stap naar het maximale resultaat. De salon is gevestigd op Binnenweg 9-b in Wilp en is te bereiken via info@salon-uniek.nl. De openingstijden zijn op maandag van 09.00 uur tot 21.00 uur, op dinsdag van 12.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (oneven weken) en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (eerste van de maand). Het BTW-nummer is NL002293138B36 en het KVK-nummer is 59520566.

Wil je weten wat Salon Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Salon Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Uniek

Bezoekers bekeken ook