Schoonheidssalon Agnes

Schoonheidssalon Agnes is een Schoonheidssalon gelegen aan Twelloseweg 110-1 in Terwolde.

Meer informatie over Schoonheidssalon Agnes in Terwolde

Agnes Nengerman is een gediplomeerd medisch schoonheidsspecialiste en runt al 24 jaar haar eigen schoonheidssalon in Terwolde. Ze begon haar carrière als kapster en werd later drogist voordat ze de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste volgde. Agnes blijft zich voortdurend ontwikkelen door middel van nieuwe cursussen. Ze is gespecialiseerd in Be Lifted Plasma en TDA zuurstof behandelingen voor huidverjonging, die kunnen worden gecombineerd met microdermabrasie en/of fruitzuurpeeling. Daarnaast biedt ze diverse andere behandelingen aan, zoals huidverbeteringen, massages, harsen, verven van wenkbrauwen en wimpers, manicure, visagie en bruidsmake-up. Agnes werkt samen met huisartsen en het Deventer Ziekenhuis, waardoor een doorverwijzing van de huisarts niet altijd nodig is. Als het huidprobleem niet opgelost kan worden, verwijst ze de cliënt door naar het ziekenhuis en zorgt ze voor een rapportage van de bevindingen. Agnes is te zien geweest in het programma Plezier & Passie op RTL 4, waarin de werking van Be Lifted Plasma en TDA zuurstof behandelingen werd getoond.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Agnes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Agnes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Agnes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Agnes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Schoonheidssalon Agnes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Agnes

Bezoekers bekeken ook