Brasserie Kriebelz

Brasserie Kriebelz is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 59 in Terwolde.

Meer informatie over Brasserie Kriebelz in Terwolde

In 2023 heeft Kriebelz een drukke agenda met verschillende activiteiten. Zo kun je wandelen met Kriebelz, werken bij Kriebelz, fietsen met Kriebelz en catering op locatie regelen. Daarnaast organiseren ze ook bedrijfsuitjes met activiteiten en kun je deelnemen aan Happen en Trappen. Als je op zoek bent naar een cadeau, kun je een Kriebelz cadeaubon geven. Verder kun je op de recensiewebsite Eet.nu recensies over Kriebelz vinden. Het restaurant is in het weekend meestal vol, dus het is verstandig om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Het restaurant heeft geen kinderspeelhoek. Van 29 december 2023 tot en met 5 januari 2024 is het restaurant gesloten vanwege vakantie. De sluitingstijd is afhankelijk van wanneer de laatste gast vertrekt en kan mogelijk voor 22.00 uur zijn. Voor groepen kunnen de opening- en sluitingstijden worden aangepast.

Wil je weten wat Brasserie Kriebelz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Kriebelz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Kriebelz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Kriebelz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Brasserie Kriebelz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Kriebelz

Bezoekers bekeken ook