Ugchelen Brouwersmolenweg

Ugchelen Brouwersmolenweg is een Restaurant gelegen aan Hoofdweg 55 in Klarenbeek.

Meer informatie over Ugchelen Brouwersmolenweg in Klarenbeek

Gé, Lucienne en Gido Pijnappel zijn verantwoordelijk voor de culinaire activiteiten bij "Pijnappel". Samen met hun medewerkers zorgen ze ervoor dat gasten kunnen genieten van diverse maaltijden en evenementen, zoals diners, buffetten, vergaderingen en feesten. Het restaurant beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes en heeft een ideale ligging in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Er is een grote eigen parkeerplaats aanwezig. Het restaurant is alle dagen geopend voor groepsbijeenkomsten, maar er kunnen ook kleine gezelschappen terecht voor speciale diners. Het lunchcafé is van woensdag tot en met zondag geopend voor koffie, gebak, drankjes en een kleine lunch. Voor meer informatie kan er gebeld of gemaild worden naar het restaurant.

Wil je weten wat Ugchelen Brouwersmolenweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ugchelen Brouwersmolenweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ugchelen Brouwersmolenweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ugchelen Brouwersmolenweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Ugchelen Brouwersmolenweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ugchelen Brouwersmolenweg

Bezoekers bekeken ook