Swinckels in Twello

Swinckels in Twello is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 12 in Twello.

Meer informatie over Swinckels in Twello in Twello

In het monumentale pand van Swinckels in Twello wordt al sinds 1716 met passie gekookt en geschonken. Van een brouwerij in het verleden tot een modern restaurant vandaag, de historische sfeer is nog steeds voelbaar in het oudste straatje van Twello. De keukenbrigade bereidt ambachtelijke gerechten met liefde, zowel robuust als verfijnd, maar altijd vers en huisgemaakt. Specialiteiten zijn onder andere Swinckels Style Tapas, zelf gerijpt Achterhoeks rundvlees en zalm uit eigen rokerij. Swinckels ligt op een gunstige locatie, op slechts 5 minuten van Deventer, 10 minuten van Apeldoorn en 3 minuten van de A1, en biedt ruime gratis parkeergelegenheid. Naast het restaurant biedt Swinckels ook private dining en zijn er vacatures beschikbaar. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 00.00 uur.

Wil je weten wat Swinckels in Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swinckels in Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swinckels in Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swinckels in Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Swinckels in Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swinckels in Twello

Bezoekers bekeken ook